Rescue 3 Tanfolyamok

 

WRT - Whitewater Rescue Technician                         3nap           285.-Euro 

SRT - Swiftwater Rescue Technician                           4nap           350.-Euro

Swiftwater Rescue First Responder                            2nap           215.-Euro

Awarness Level Training                                             1nap             99.-Euro

 

Tanfolyamaink igény szerint, de minimum 5 résztvevővel indulnak.

Nézd meg Tanfolyamaink tervezett időpontjait és helyszíneit: Naptár

 

-> Jelentkezés tanfolyamra

 

A Rescue 3 International a világ vezető - életmentést oktató - nemzetközi szervezete, mely többek közt folyóvízi környezetben való életmentő tanfolyamokat szervez. Elismertségét a minőségi, életszerű és gyakorlatias megközelítésű oktatási módszereinek köszönheti, ezzel vált folyamatosan fejlődő és programjaiban bővülő nemzetközi szervezetté. Napjainkban a világ már több mint 32 országában dolgoznak a szervezet minősített oktatói, így többek közt az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Olaszországban, Japánban, Új-Zélandon, Svájcban, Angliában és Magyarországon is - itt Göncz Gáspár személyében - csak, hogy néhanyat említsünk.

 

A Rescue 3 International nemzetközivé válása, 1991 óta, mintegy 160.000 életmentést szolgáló személyt képzett világszerte. A  szervezet és annak oktatói hálózata folyamatosan felülvizsgálja és fejleszti mentési- és tanfolyami módszereit, hogy mindig naprakész információkat, az aktuálisan legfejlettebb mentési technikákat és felszereléseket biztosítson tanfolyami résztvevőinek.

 

A képzések három, egymásra épülő tudásszinten sajátíthatók el: Awareness (ismereti), Operations (alkalmazási) és Technician (technikusi).

A tananyag tartalmában megfelel az amerikai "National Fire and Protection Agency (NFPA) 1670 on Technical Rescue for water and rope" elvárásainak és feltételeinek.